SHY66- Modül Sınavları Eskişehir Teknik Üniversitesi Sınav Hizmetleri Tarafından Yapıldı

SHY66- Modül Sınavları 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirildi. Eskişehir Teknik Üniversitesi Sınav Hizmetleri tarafından organize edilen sınavlar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları tarafından hazırlandı. Eskişehir ve İstanbul illerinde 16 farklı oturumda test ve yazılı olarak gerçekleştirilen sınavlarda Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve mezunlarının yanı sıra havacılık sektöründe çalışan yüzlerce öğrenci ter döktü.

Eskişehir Teknik Üniversitesi, SHY66 Modül Sınavlarını Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen yetkiyle yılda 4 kez düzenliyor.