Pakistanlı Bilim İnsanı Dr. Kamran MİR ESTÜ’de "Geospatial Model for Distance Education" Başlıklı Bir Sunum Yaptı

Pakistan Allame İkbal Açık Üniversitesi BT Yönetici Yardımcısı Dr. Sayın Kamran MİR, ESTÜ Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsünde "Geospatial Model for Distance Education" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. 22 Eylül Cuma günü yapılan etkinliğe, ESTÜ Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Muammer TÜN, öğretim üyeleri ve enstitü personeli katıldı.

Birincisi Allama İkbal Açık Üniversitesinden Bilgisayar Bilimi alanında, ikincisi ise İslamabad Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden (NUST) Uzaktan Algılama ile CBS alanında iki yüksek lisans derecesine sahip olan ve çevrimiçi öğrenci destek sistemleri, çevrimiçi dergi yönetimi, mobil değerlendirme, eğitimde CBS ve öğrenme analitiği konularında doktora çalışmalarını sürdüren MİR, etkinlikte öğretim elemanları ile söz konusu alanlarda fikir alışverişi ve muhtemel ikili iş birlikleri konusunda görüşme yapma şansı da buldu. Etkinlik sonunda katılımcılara katılım sertifikası verildi.