ESTÜ Duyurular

Öğrencilerimizin Dikkatine: Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne (ESTÜ) Bağlı Yemekhanelerde Yemek Hizmeti İşleyiş Usulleri

1) REZERVASYON USULLERİ
 
a) Yemekhane rezervasyonları, ESTÜ Resmî İnternet Sitesi (https://www.eskisehir.edu.tr/) üzerinden Yemekhane Portalı’na (https://yemekhane.eskisehir.edu.tr/) girilerek yapılabilir.
b) Öğrenciler, TC Kimlik Numaraları ile sisteme giriş yapabilecektir.
c) Herhangi bir iş günü için rezervasyonlar, en geç iki iş günü öncesi mesai bitimine (17.00) kadar yapılabilecektir. Bu doğrultuda;
-Pazartesi ve salı günleri adına yemek rezervasyonları, en geç bir önceki hafta cuma günü;
-Diğer iş günlerine ait rezervasyonlar, en geç iki iş günü öncesi mesai bitimine (17.00) kadar yapılabilir.
ç) Hali hazırda satın alınması yapılmış ve tarihi henüz gelmemiş rezervasyonlar, Yemekhane Portalı üzerinden açığa alınabilir ve ileriki bir günde kullanılabilir.
 
2) YEMEK HİZMET SAATLERİ
 
a) Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) bağlı yemekhanelerde (İki Eylül Kampüs Yemekhanesi ve Porsuk MYO Yemekhanesi), 2023-2024 Eğitim-Öğretim Döneminde öğrencilere yemek hizmeti;
-Öğle yemeği: 11.30-14.00
-Akşam yemeği: 16.30-18.30 saatleri arasında verilecektir.
b) Yemek servis saatlerine riayet edilmediği durumlarda kişilere, sistemsel olarak yemek hizmeti verilemeyecektir.