Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ebediyete İrtihalinin 85. Yılında ESTÜ’de Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde ESTÜ’de anıldı.

2 Eylül Kampüsü Atatürk Anıtına Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN’ın çelenk sunumuyla başlayan tören, saat 09:05’te siren sesiyle birlikte saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Anma törenine, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Öğr. Gör. Sayın Melek BİLİMLİ ve Öğr. Gör. Sayın Sabriye TOSUN ŞENTÜRK yönetiminde ESTÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin yer aldığı topluluk, Mustafa Kemal Atatürk anısına marş, koreografi, müzik ve şiir dinletisi sundu.