ESTÜ Duyurular

Filistin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murad ELMUHANDİS Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN’ı Makamında Ziyaret Etti

Filistin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murad ELMUHANDİS ve beraberindeki heyet Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Murad Elmuhandis, İsrail'in saldırılarına karşı Filistin Halkına ve Filistin uyruklu öğrencilere verdiği destek ve İsrail menşeli ürünlere boykot kararı için Rektör ÖZCAN’a ve trajediye kayıtsız kalmayan Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerine teşekkürlerini sundu. Murad ELMUHANDİS ve beraberindeki heyete geçmiş olsun dileklerini ileten Rektör ÖZCAN, “Ülke olarak ve üniversite olarak Filistinli kardeşlerimizin yayındayız ve yanında durmaya devam edeceğiz, biran önce sivil katliamın sona ermesi en büyük dileğimiz. Üniversitemizde öğrenim görmekte olan Filistin uyruklu öğrencilerimizle yakından ilgileniyoruz, elimizden geldiği ölçüde onları destekliyoruz.” dedi.

Filistin Yardımlaşma ve Destekleme Derneği Genel Başkanı Murad ELMUHANDİS ve beraberindeki heyet ziyaret sonrasında Rektör ÖZCAN’a Filistin kimliği ve direnişinin sembollerinden puşi hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.