ESTÜ’den Deprem Bölgeleri İçin Yardım Kampanyası

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin hemen ardından Hasan Polatkan Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Birimini deprem bölgesine gönderen ESTÜ, şimdi de depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak için yardım kampanyası başlattı.

ESTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen yardım kampanyası kapsamında toplanacak uyku tulumu, battaniye, koruyucu kıyafet, çocuk-yetişkin ayakkabısı, çocuk-yetişkin mont, yağmurluk gibi giyim malzemelerinin yanı sıra katalitik soba, stok imkânı bulunan gıda malzemeleri, temizlik malzemeleri, hijyenik pedler ve ilk yardım seti gibi yaşam malzemelerinin Eskişehir Valiliği SYDV aracılığıyla depremden etkilenen bölgelere ulaştırılması hedefleniyor.

Rektör ÖZCAN Kampanyayı Yerinde İnceledi

Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, yardım yapılan malzemelerin toplandığı ESTÜ Yabancı Diller Yüksekokulundaki çalışmaları yerinde inceledi. Bir süre devam etmesi beklenen kampanyaya yardımda bulunmak isteyenlerin yardım malzemelerini ESTÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda binasında oluşturulan yardım masasına mesai saatleri içerisinde teslim etmeleri gerekiyor.