ESTÜ’de TÜBİTAK Süreçlerinin Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesine Yönelik Söyleşi Düzenlendi

Eskişehir Teknik Üniversitesinde TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan MANDAL'ın katılımlarıyla TÜBİTAK süreçlerinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik söyleşi gerçekleştirildi.

11 Mart 2024 Pazartesi günü  Rektörlük Seminer Salonunda gerçekleşen söyleşiye; Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, üniversitemiz akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

TÜBİTAK tarafından Türkiye’de en fazla sanayi destekli öğrenci projesi desteklenen ikinci üniversite olan ve 4 adet TÜBİTAK 1004 Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı projesi yanında çok sayıda TÜBİTAK destekli proje yürütülen ESTÜ’de gerçekleştirilen söyleşide; TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan MANDAL ve Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN tarafından TÜBİTAK süreçlerinin değerlendirilmesi yapıldı. Soru cevap bölümü ile süren söyleşide TÜBİTAK süreçlerinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişi yapılarak çeşitli önerilerde bulunuldu.