ESTÜ’de Radyo Programcılığı Eğitimleri Başlıyor

Eskişehir Teknik Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilecek, yürütücülüğünü Radyo ESTÜ Yayın Yönetmeni Öğr. Gör. Dr. Sayın F. Nur ALADA’nın yaptığı Radyo Programcılığı Eğitimi 6 Ocak 2023 tarihinde ESTUZEM Toplantı Salonunda yapılan tanışma toplantısı ile başladı.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünce 28-29 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen mülakatlar sonucunda eğitimi almaya hak kazanan 26 öğrenci, Radyo Programcılığı Eğitimi kapsamında, Diksiyon, Radyo Programı Hazırlama, Seslendirme, Sunuş Çalışmaları, Kayıt ve Kurgu Eğitimi konularında eğitim alacak.

Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Sayın Füsun ADAR, Medya Araçları Yönetmeni Doç. Dr. Sayın Burçin YERSEL ve ESTÜ AKTİF Yayın Yönetmeni Dr. Öğr. Üyesi Sayın Başak KALKAN’ın katılımı ile gerçekleştirilen tanışma toplantısı, Program Yürütücüsü Öğr. Gör. Dr. Sayın F. Nur ALADA’nın program sürecine ilişkin verdiği bilgiler ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.