ESTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlilik Sınavı ve Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı Yapıldı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Sınav Hizmetleri Birimi tarafından ilk kez organize edilen Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı, 27 Eylül Salı günü Mühendislik Fakültesi’nde, Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı ise 3 Ekim Pazartesi günü Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapıldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yunus Özdemir’in sınav öncesi sınav süreçlerine ilişkin görevlilerden bilgi aldığı sınavlara yaklaşık 3 bin öğrenci katıldı. Soruları Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından hazırlanan sınavlarda, Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin farklı bölümlerinden çok sayıda öğretim elemanı da görev yaptı.