ESTÜ - VitrA Akademi Öğrencilerinden Teknik Gezi

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi ESTÜ – VitrA Akademi Programı kapsamında üniversitemiz öğrencileri tarafından Bozüyük’te yer alan VitrA Üretim Kampüsüne teknik gezi gerçekleştirildi.

Teknik gezide öğrenciler, uzmanlar tarafından banyo ve seramik sektörüne ve iş yapış şekillerine dair bilgilendirilirken, hem ortamı deneyimleme hem de sorularına cevap bulma şansı yakaladı. Teknik geziye programda kayıtlı öğrencilerin yanı sıra ESTÜ Kariyer Gelişimi ve Öğrenci Destek Birimi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sayın Nazan GÜL, ESTÜ- VitrA Akademi Programı Moderatörü Araş. Gör. Sayın Gizem DEMİRDİŞ ve Kariyer Gelişimi Koordinatörü Sayın Nurcan NEFESLİOĞLU katılırken, VitrA İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Derya BAHŞİ ise katılım sağlayan öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

İş güvenliğine dair verilen kısa eğitimle başlayan gezide VitrA İnovasyon Merkezi, seramik sağlık gereçleri, armatür ve gömme rezervuar fabrikaları gezildi. Gezinin ardından yapılan değerlendirme toplantısında öğrencilerin soruları yanıtlanırken toplantıda İnsan Kaynakları Müdürü BAHŞİ, VitrA’nın genç mezunlara ve öğrencilere sunduğu imkanlardan bahsetti. Öğr. Gör. GÜL, VitrA ile yaptıkları iş birliğinin uzun süredir verimli bir şekilde devam ettiğini, bu kapsamda yeni iş yapış şekillerine dair çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. Gezi, 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi ESTÜ – VitrA Akademi Programına katkı sunan VitrA profesyonellerine teşekkür sertifikalarının takdiminin ardından öğrencilerin ESTÜ-VitrA akademiye dair değerlendirme ve beklentilerinin alınmasıyla sonlandırıldı.