ESTÜ Duyurular

ESTÜ Öğretim Üyeleri Dünyaca Ünlü Mimar ve Tasarımcılarla İstanbul’da Bir Araya Geldi

TraMod ACADEMY tarafından organize edilen Eskişehir Teknik Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi ve İslami Azad Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen, mimarlık ve tasarımda geleneksel ve modern yaklaşımlar arasındaki etkileşimlerin konu alındığı TraMod AWARDS 2023 ödülleri sahiplerini buldu.

50 ülkeden 200’den fazla projenin değerlendirildiği, profesyonel ve öğrenci başlıklı iki ayrı kategoride düzenlenen ve mimarlık, iç mimarlık, ürün ve moda tasarımı alanlarından oluşan yarışmanın ödül törenine çok sayıda akademisyen, mimar, tasarımcı ve öğrenci katılım sağladı.

Jüri Üyelerini Uluslararası İsimler Oluşturdu

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı, direktörlüğünü Dr. Sayın Javad EIRAJI’nin üstlendiği ödül töreninin uluslararası tanınırlığa sahip jüri üyeleri arasında Eskişehir Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Osman TUTAL ile Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sayın Alper ÇABUK’un yanı sıra; Sayın Sanjay PURI, Sayın Emre AROLAT, Sayın Alireza TAGHABONI, Sayın Neslihan DOSTOĞLU, Sayın Ali A. ALRAUF, Sayın Hatice GÖKÇE, Sayın Tim FU, Sayın Habibeh MADJAABADI, Sayın Rıza NAJAFIAN, Sayın Luca POIAN, Sayın Rizvi HASAN, Sayın Siavaş SUFINEJAD, Sayın Adeyemo SHOKUNBI, Sayın Natalia ORCA ve Sayın Arash G. TAHRANI yer aldı.

Dünyaca ünlü mimar ve tasarımcıları İstanbul’da bir araya getiren etkinlik, yarışmada dereceye giren isimlere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.