ESTÜ Mühendislik Fakültesinde Devir Teslim Töreni

ESTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Sayın Hanife APAYDIN ÖZKAN, düzenlenen törenle dekanlık görevini Prof. Dr. Sayın Onur KAYA’dan devraldı.

Törene, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mehmet İnanç ONUR, Dr. Öğr. Üyesi Emir Zafer HOŞGÜN, Eski Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Elif Begüm ELÇİOĞLU ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Onur KAYA, görev yaptığı süre içerisinde kendilerine destek olan tüm fakülte personeline teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Hanife APAYDIN ÖZKAN ise görevi devreden Prof. Dr. Onur KAYA ve ekibine teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte geçmiş tecrübelerden faydalanarak fakülteyi daha ileriye taşımak için çaba göstereceklerini dile getirdi.

Devir teslim töreni, çiçek takdiminin ardından sona erdi.