ESTÜ Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Kadri Semih GÜLER’den Büyük Başarı

Türkiye Salon Federasyon Kupasında ESTÜ Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Sayın Kadri Semih GÜLER Makaralı Yay sınıfında ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Antalya’da 3-7 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen 2024 Salon Federasyon Kupasına 34 bölge ve 89 kulüpten toplam 460 sporcu katıldı.

Türkiye’nin farklı kulüplerinden 56 sporcunun mücadele ettiği Makaralı Yay Erkekler Kategorisi büyük bir heyecana sahne oldu. Yapılan atışlar sonucunda ESTÜ Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Öğrencisi ve ESTÜ Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Kadri Semih GÜLER ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

Rektör Prof. Dr. ÖZCAN’dan Kutlama

Yarışma dönüşü Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Okçuluk Teknik Kurulu Başkanı ve ESTÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayri Ertan, ESTÜ SKS Daire Başkanı Sayın Ertuğrul BAKİ, ESTÜ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ögr. Gör. Sayın Erhan DOĞAN, ESTÜ Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi ve ESTÜ Okçuluk Takım Kaptanı Sayın Olcay GÜRSES ile yarışmada gümüş madalya kazanan Kadri Semih GÜLER, Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, şampiyona hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, elde ettiği başarıdan dolayı Kadri Semih GÜLER ve emeği geçenleri kutladı.