ESTÜ-FORD OTOSAN AKADEMİ İLE OTOMOTİV SEKTÖRÜNE HAZIRLANMAYA NE DERSİNİZ?

2019 yılından itibaren üniversitemiz ve Ford Otosan Eskişehir Fabrikası arasındaki iş birliğiyle sürdürülmekte olan ESTÜ-FORD OTOSAN AKADEMİ 2024-2025 Akademik Yılı GüzDönemi programı başlıyor!

Öğrencilerimizi program boyunca Ford Otosan Eskişehir’in profesyonelleriyle bir araya getiren ESTÜ-FORD OTOSAN Akademi Programı 18 Ekim Cuma günü saat 13:00’dabaşlayacaktır. Farklı teknik konularda ve öğrencilerimizi profesyonel yaşama hazırlamaya yönelik eğitimler ile devam edecek olan program, Ford Otosan Eskişehir Fabrikasına düzenlenecek olan Teknik Gezi ile son bulacaktır.

Eğitimler her hafta cuma günü saat 13:00-16:00 saatleri arasında Üniversitemizin İki Eylül Kampüsü’nde yüz yüzeolarak gerçekleştirilecektir. Programa 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz katılabilmektedir.

Başvurunuzun kabul durumu ve eğitimlerin yapılacağı sınıf bilgisi en geç 17 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadareskisehir.edu.tr uzantılı mail adresleri üzerinden sizlere iletilecektirMail kutunuzu bu tarihte düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın!

Eğitimlere katılmak isteyen öğrencilerimizin 15 Ekim Salıgünü saat 18.00’a kadar başvurularını https://forms.gle/P11aTUkRzoJ2vXVF6 adresi üzerinden tamamlamaları gerekmektedir.

Programa %70 devam şartıyla katılım sağlayave başarıyla tamamlayan öğrenciler, katılım sertifikası almaya hak kazanacaktır. Teknik Geziye dair tarih ve saat bilgisi ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır. Akademi programına katılıp %70 devam zorunluluğunu mazeretsiz sağlamayan öğrencilerimizin daha sonraki akademi programlarına başvuruları geçersiz sayılacaktır. Olası bir sebepten eğitimin çevrimiçi düzenlenmesi durumunda öğrencilerin kameralarını açması zorunludur.