ESTÜ, Eskişehir Valiliği Koordinasyonunda Düzenlenen TEKNOFEST Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Ülkemizin milli kalkınma ve milli teknoloji hamlesinin vitrini olan TEKNOFEST’te Eskişehir’in daha nitelikli ve katma değeri yüksek projelerle temsil edilmesi için Eskişehir Valiliği koordinasyonunda düzenlenen toplantı 17 Ocak 2024 Çarşamba günü ESTÜ ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Eskişehir Vali Yardımcıları Dr. Sayın Hasan ÇİÇEK, Sayın Salih ALTUN, ESTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Betül DEMİRCİ, Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Hakan DEMİRAL, Eskişehir İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Sayın Muhammet Taha GÜVEN, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Osman ERCAN, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sinan AYDIN, Eskişehir İl Sanayi ve Teknoloji Şube Müdürü Sayın Aydın TONGUÇ, Eskişehir İl Milli Eğitim Ar-Ge Şube Müdürü Sayın Orhan Kemal KARAKUŞ, T3 Vakfı Eskişehir Sorumlusu Sayın Kasım Emre ANIL, ESTÜ Sivil Havacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi / Öğrenci Proje Takımları Koordinatörü Prof. Dr. Sayın Tahir Hikmet KARAKOÇ, ESTÜ TEKNOFEST Kurum Temsilcisi Araş. Gör. Dr. Sayın Murat AYAR, Eskişehir İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü Mühendisleri Sayın Seda ERKEN FIRAT ve Sayın Tufan KALTAKKIRAN katıldı.