ESTÜ Duyurular

ESTÜ, BATIKAF Hazırlık Çalıştayına Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin himayesinde ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğinde, 16 paydaş üniversite ve ev sahibi ile paydaş üniversitelerin bulunduğu illerdeki kurum, kuruluş ve işletmelerin desteği ve katılımı ile 25-26 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan BATIKAF’a ilişkin hazırlıkları yakından takip etmek ve bu sürece katkı sunmak amacıyla 22 Şubat 2022 tarihinde Bolu’da gerçekleştirilen Hazırlık Çalıştayına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gürsoy Arslan ve Kariyer Gelişimi Birimi Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Çağla Gül Güldiken  katılım sağladı.

Öğrencilerimizin ve mezunlarımızın; fuar süresince düzenlenecek kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinlikler ile illerin önde gelen katılımcı firmaları ve işverenleri ile iletişim kurma, iş ya da staj olanaklarını değerlendirme ya da projelerini tanıtma imkanı bulacakları Batı Karadeniz Kariyer Fuarına katılabilmeleri; eğitim, ilgi ve becerilerine uygun kariyer alanlarını belirlemelerine yardımcı olmak için Eskişehir Teknik Üniversitesi her türlü desteği sağlayabilmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Bu kapsamda iki günlük fuar boyunca öğrencilerin profesyonel hayata geçişlerini kolaylaştırmaya yönelik etkinlikler Üniversitemiz tarafından da gerçekleştirilecektir.

Fuara katılmak isteyen öğrenci ve mezunlarımızın, https://www.yetenekkapisi.org/ adresinden Yetenek Kapısı”na kayıt yaptırmaları, Kariyer Fuarları bölümünden Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’na başvuru yapmaları ve fuara ilişkin duyuruları Üniversitemiz web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından takip etmeleri gerekmektedir.