Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilim ve Toplum Destekleme Programları Matematik Yılı Özel Çağrısı Kapsamında Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında 28 Mart 2022 tarihinde imzalanan “Eğitimde İş Birliği Protokolü” kapsamında “Matematik” temalı özel çağrıya çıkıldı. Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ilgili çağrı için ortak çalışma temeli oluşturma hedefiyle bir araya geldi.

Görüşmeye; Eskişehir Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yeliz Mert Kantar,  Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, ESTÜ Fen Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Azcan, İstatistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Usta, İstatistik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Şükrü Acıtaş, İstatistik Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Yenilmez, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış Hancı, Şube Müdürü Metin Erkmen, Şube Müdürü İbrahim Çerçi, AR-GE birimi personeli Dr. Funda Çıray Özkara katılım sağladı.

Karşılıklı fikir alış verişinin gerçekleştirildiği toplantı, ortak proje başvurularının yapılabileceği vurgusuyla tamamlandı.