Eskişehir Teknik Üniversitesi Heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Viyana Büyükelçisi Sayın Ozan CEYHUN'u Ziyaret Etti

Eskişehir Teknik Üniversitesinin faydalanıcısı olduğu ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen Advanced Prototype Station (APS) başlıklı IPA Projesi kapsamında Almanya ve Avusturya'da bir dizi ziyaretlerde bulunan ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN ve beraberindeki heyet, T.C. Viyana Büyükelçisi Sayın Ozan CEYHUN'u makamında ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Viyana Büyükelçiliğinde 13 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette T.C. Viyana Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Prof. Dr. Sayın Seda CENGİZ, ESTÜ Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Onur KAYA, APS Projesi Koordinatörü Prof. Dr. Sayın Tahir Hikmet KARAKOÇ, APS Projesi Teknik Destek Danışmanı Sayın Özcan KAHRAMANGİL ve Avusturya Federal Bilgi İşlem Merkezi (BRZ) Operasyon Müdürü Sayın Tayfun SERT de hazır bulundu. Avusturya'daki üniversiteler ve araştırma merkezleri ile ESTÜ arasında yapılabilecek işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Sayın Ozan CEYHUN, ESTÜ'ye Avusturya'da yapacağı çalışmalarda destek vereceklerini bildirerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN da misafirperverlikleri ve destekleri için Sayın Ozan CEYHUN'a teşekkür etti.