Eskişehir Teknik Üniversitesi Endüstri Fuarında Yerini Aldı

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Türkiye'nin havacılık, savunma ve makine sanayiindeki yerli ve milli gücüne ilişkin proje ve ürünlerin tanıtılması amacıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Eskişehir Endüstri Fuarına katıldı.

Fuarın 27 Eylül 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen açılış törenine Eskişehir Teknik Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA katılırken, TEKNOFEST, TÜBİTAK, Shell Eco-Marathon gibi ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece elde eden ESTÜ Proje Takımları; Hidroana, ESTÜ Solar Team, ESTÜ Racing ve İnsansız Hava Aracı (İHA) takımları ile ESTÜ İnovasyon Fabrikası (IF) ekipleri yer aldı.

Önemli İsimlerden ESTÜ Standına Ziyaret

Proje takımlarının fuar ziyaretçilerine bilgi aktarımında bulunduğu ESTÜ stantları Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Avşar, Eskişehir Valisi Sayın Hüseyin AKSOY, ESTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA ile Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Sayın Metin GÜLER tarafından da ziyaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezindeki 3. Endüstri Fuarı, 30 Eylül 2023 tarihine kadar endüstri ve AR-GE sektörü ile ilgilenen ziyaretçilere açık olacak.