Eskişehir Teknik Üniversitesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Eskişehir Teknik Üniversitesi akademik ve idari personeli geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. 19 Nisan 2023 Çarşamba günü İki Eylül Kampüsü Yabancı Diller Yüksek Okulu fuaye alanında gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Genel Sekreter Sayın Cengiz KAÇAL, akademik ve idari personel katıldı.

ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan "Eskişehir Teknik Üniversitesi ailesi, sevgili öğrencilerimiz, değerli aileleri ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım."

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özcan bayramlaşma töreninde duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Bayramlar en kıymetli değerlerimiz; paylaşma, dostluk, sevgi ve hoşgörüde bizleri birleştiren, manevi zenginlik kaynaklarımız. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, yüreklerin sevgi ve hoşgörüde bütünleştiği bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı’nın ilimize, ülkemize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder,  Eskişehir Teknik Üniversitesi ailesi, sevgili öğrencilerimiz, değerli aileleri ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım."