Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Eskişehir İl Müftüsü Sayın Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları Sayın Ziya Albayrak, Sayın Aytekin Akçin, Sayın İsrafil İğde, Tepebaşı İlçe Müftüsü Sayın Gafur Yıldırım ve Emekli İmam Sayın Ali Rıza Öztürk’ten oluşan heyet üyeleri, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 18 Ekim 2022 Salı günü Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette Müftü Gerek, Müftü Yardımcıları Albayrak, Akçin, İğde, Tepebaşı İlçe Müftüsü Yıldırım ve Emekli İmam Öztürk, Rektör Prof. Dr. Özcan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarı dileklerini ilettiler. Prof. Dr. Özcan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gerek ve beraberindeki heyet üyelerine teşekkürlerini iletti.