Ebook Central Veri Tabanı, 22 Ocak 2022 Tarihine Kadar Üniversitemiz Ağ Bağlantısı Üzerinden Deneme Erişimine Açılmıştır

250.000’nin üzerinde elektronik kitap içeren, İşletme&Ekonomi, Antropoloji, Bilgisayar&IT, Güzel Sanatlar, Mühendislik ve Teknoloji, Eğitim, Tarih, Dil&Edebiyat, Tıp, Psikoloji, Fiziki Bilimler, Fen Bilimleri, Din ve Sosyal Bilimler gibi 15 ana konu başlığı altında sınıflandırılmış yüzlerce alt başlığı barındıran Ebook Central veri tabanı, 22 Ocak 2022 tarihine kadar Üniversitemiz ağ bağlantısı üzerinden deneme erişimine açılmıştır.

Ebook Central Veri Tabanına Üniversitemiz web sayfası – kütüphane – e- kaynaklar- abone veri tabanları adımlarını takip ederek ulaşabilir, detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgi dokümanını inceleyebilirsiniz.