Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Birimi 2023-2024 Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili Program Duyurusu

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Üniversitemiz “Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Birimi” bünyesinde 22 Ocak 2024 - 02 Şubat 2024 (MEB yarıyıl tatili) tarihleri arasında 7-17 yaş aralığındaki çocuklarımıza yönelik Fen, Teknoloji, Kültür, Sanat, Tasarım ve Spor alanlarında programların açılması hedeflenmektedir. Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin değerli öğretim elemanları bilgi ve deneyimleriyle Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Birimi’ne katkı sunarak çocuklara ve gençlere ilham kaynağı olacaktır.

Bilgi ve deneyimlerini çocuklarımızla paylaşarak program açmak isteyen öğretim elemanlarımızın, 22 Aralık 2023 tarihine kadar burada bulunan Program Önerisi Formunu doldurup cocukuniversitesi@eskisehir.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla.