Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Şükrü Beydemir ve beraberindeki heyet, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Ofisi’nde 18 Kasım Cuma günü gerçekleşen ziyarette, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Sayın Cenk Karakurt, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Öğr. Gör. Sayın Özgür Özcan, ESTÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Onur Kaya ve Prof. Dr. Sayın Yunus Özdemir de hazır bulundu. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Beydemir, Rektör Prof. Dr. Özcan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarı dileklerini iletti. Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir'e teşekkür etti.