Batı Karadeniz Kariyer Fuarı 2022'ye Davet

Değerli Öğrencilerimiz,

Paydaş Üniversite olarak yer aldığımız, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Yetenek Her Yerde” temalı Batı Karadeniz Kariyer Fuarı 2022’ye katılarak; etkinlikte gerçekleştirilecek kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinliklere katılabilir ve kariyer planlamanıza katkı sağlayabilirsiniz.

Kayıtlar sadece yetenekkapisi.org internet sitesinden yapılmaktadır. Öğrenci/Mezun Kaydı butonu ile kayıt oluşturmaya başlayabilirsiniz. Öğrenim durumu ve kişisel bilgilerinizi girdikten sonra, e-posta adresinize gelen aktivasyon bağlantısına tıklayıp hesabınızı aktifleştirip kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Kariyer Fuarları sekmesinden BATIKAF’ı ve ardından etkinlikler butonundan katılmak istediğiniz etkinlikleri seçmelisiniz.

Fuar alanına girişte kare kod kullanılacaktır. Bu nedenle, işlemler sonrasında e-posta adresinize gelen karekodu indirmeyi veya çıktısını almayı unutmayınız.

Binlerce staj ve iş imkânı için özgeçmişinizi doldurmaya hemen başlayabilirsiniz.