Azerbaycan Teknik Üniversitesi ve Milli Havacılık Akademisinden ESTÜ’ye Ziyaret

Azerbaycan Teknik Üniversitesi (AzTU) ve Milli Havacılık Akademisi (MAA) heyetlerince Eskişehir Teknik Üniversitesine ziyaret gerçekleştirildi. 23 Ağustos Çarşamba günü Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN öncülüğünde ESTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültelerine gerçekleştirilen ziyarete, Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Vilayet VALIYEV, Rektör Yardımcısı Prof. Sayın Subhan NAMAZOV, Ph.D. Sayın Aynura ISMAYILOVA, Milli Havacılık Akademisinden Birinci Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Adalat SAMADOV, Bilimsel Üretim Birliği (EIB) Başkanı Dr. Sayın Kamal ASGAROV katıldı. Ziyarette ESTÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR, Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Genel Sekreter Sayın Cengiz KAÇAL ve ESTÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Müdür Yardımcısı Sayın Yeşim ÇAKALLI da hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında, üniversiteler arasında iş birliklerinin artırılması için bir dizi toplantı ve görüşmeler düzenlendi.