ESTÜ Duyurular

ATRAX Star Awards 2022’de Üniversitemizden Büyük Başarı

Türkiye’de eğlence sektörünün ilk ve tek yarışması “ATRAX Star Awards 2022- Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri” İstanbul Fuar Merkezi’nin içerisinde düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Bu yıl sekizincisi düzenlenen tören kapsamında 13 kategoride 19 kurum ve kuruluş ödül aldı. Şehir yaşamına değer katan işler, alanına uzman birbirinden değerli jüri üyeleri tarafından belirlendi.

Üniversitelere özel kategorinin de bulunduğu yarışmada “Mutlu Şehir Olmaya Yönelik En İyi Fikirler” bölümü öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yarımcısı Prof. Dr. Kerem Yıldırım Şimşek'in yürütücüsü olduğu, Rekreasyon Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri Aylin İlkay ve Elif Mamaş’ın "Mutlu Eskişehir" isimli projesi ATRAX 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı Kapsamında yapılan 8. ATRAX SHINING AWARDS-22 “Üniversiteler Yarışıyor” Kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.