ESTÜ Duyurular

Aile ve Sosyal Hizmetler Eskişehir İl Müdürlüğü Üniversitemizi Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Eskişehir İl Müdür Vekili Hüseyin Hacıoğlu ile Müdür Yardımcısı Dilek Çamursoy, Şube Müdürü Nurten Verimbay, Konukevi Müdürleri Bilgen İşlek ve Hatice Malkoç Çetin’den oluşan Heyet Üyeleri Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’nu ziyaret etti. Rektörlük Senato Salonu’nda 9 Mart 2022 Çarşamba günü yapılan görüşmede ESTÜ Bilim ve Teknolojide Kadın Araştırma ve Uygulama Birimi (BİTEK) Müdürü Prof. Dr. Ferhan Şengür ve Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nezihe Ayas da hazır bulundu.

Görüşme kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Eskişehir İl Müdür Vekili ve Heyet Üyeleri tarafından Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.