A Milli Takımımız ve Ermenistan Milli Takımı Son Hazırlıklarını Eskişehir Teknik Üniversitesi Stadyumunda Yaptı

2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde bu akşam karşılaşacak olan A Milli Takımımız ve Ermenistan A Milli takımı maç öncesi son hazırlıklarını Eskişehir Teknik Üniversitesi Stadyumunda yaptı.

Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Eskişehir Teknik Üniversitesi Stadyumunda A Milli Takımızı karşıladı ve Milli Takım Teknik Direktörümüz Sayın Stefan Kuntz’a çiçek vererek başarı dileklerinde bulundu.

A Millî Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) elemeleri D Grubu beşinci maçında bu akşam Eskişehir'de Ermenistan ile karşı karşıya gelecek.

Eskişehir Yeni Stadyumunda yapılacak maç 21.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den naklen yayımlanacak.